Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Opvallende lootjes printen in kleur

Loten drukken kan op veel verschillende manieren. U heeft hierin veel keuze waardoor u een loten kunt laten drukken die volledig naar wens zijn. Door te kiezen voor lootjes printen in kleur kunt u een logo mooi laten opvallen of de lootjes springen meer in het oog. Dit kan de verkoop van de lootjes bevorderen. Het is wel zo dat lootjes printen in kleur duurder is dan lootjes printen in zwart wit. Toch kan dit uiteindelijk wel extra geld opleveren bij de verkoop van de lootjes. Denk dus goed na waar u voor kiest bij de loten laten drukken. Wanneer u een overzicht wilt van de kosten kunt u een offerte opvragen. Zo ziet u direct wat u kwijt bent aan loten laten drukken.

Alleen de beste kwaliteit tegen een lage prijs

Als het op loten drukken aankomt kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Hier zal de prijs dan ook naar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor genummerde loten drukken in kleur en dubbelzijdig bedrukt. Hiermee bent u iets meer kwijt dan wanneer u kiest voor lootjes printen in zwart wit en enkelzijdig bedrukt. Wanneer u een mooi ontwerp heeft voor uw loten kunt u deze extra laten opvallen door te kiezen voor kleur. Hierdoor zullen de loten goed opvallen en wellicht nog beter verkopen. Welke keuzes u ook maakt bij lootjes printen, u krijgt altijd de beste kwaliteit en een snelle service. Via de website kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen.

Zelf lootjes maken en aanleveren

U kunt zelf lootjes maken en het ontwerp van de lootjes vervolgens aanleveren. Dit ontwerp wordt gecontroleerd en bij akkoord wordt het vervolgens op de loten bedrukt. Door te kiezen voor loten drukken in kleur zal het ontwerp er helemaal uitspringen. U kunt ook zelf het formaat van de loten bepalen. Zelf lootjes maken geeft een persoonlijk tintje aan de lootjes. U kunt het ontwerp laten afstemmen aan het thema van de loterij. Wanneer zelf lootjes maken geen optie voor u is, kunt u ook enkele voorbeelden meesturen. Stuur plaatjes of een schets mee met hoe u de lootjes voor ogen ziet. Zo kan er een ontwerp voor u worden gemaakt voor de loten. Bij akkoord gaan we over op de lootjes printen zodat u deze snel in huis hebt. Zo bent u helemaal klaar voor de loterij.

Hoe kunt u loten in kleur bestellen?

Via de website kunt u bij het bestelformulier komen. Hier kunt u uw wensen doorgeven of een offerte aanvragen. Vervolgens krijgt u bericht over de kosten en de mogelijkheden. Wanneer beide partijen akkoord geven worden de loten bedrukt. Kleine oplage heeft u in veel gevallen de volgende dag al in huis. Bij grotere oplage zal dit tussen de 1 en 3 dagen liggen. De loten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit waarbij u veel inspraak hebt over de vormgeving van de loten. Lootjes printen geeft een professionele uitstraling en zal echt iets bijdragen aan de loterij.