Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Voorkom teleurstelling met genummerde bonnenboekjes

Met genummerde bonnenboekjes houdt u overzicht en voorkomt u dat er dubbele lootjes worden verkocht. Het zou erg vervelend zijn als er meerdere mensen de hoofdprijs winnen doordat de hetzelfde lotnummer in handen hebben. Als er dan maar één hoofdprijs is moet u mensen teleurstellen. Om dit te voorkomen kiest u voor genummerde bonnenboekjes. Zo heeft u van alle loterij loten maar één nummer zodat de loterij eerlijk verloopt. Ook kunt u zo in kaart brengen hoeveel loten u al heeft verkocht. Wil iemand een specifiek nummer kopen omdat dit geluk zou brengen? Ook dan kunt u dit snel opzoeken in genummerde bonnenboekjes.

Genummerde loten drukken met uw ontwerp

Wanneer u kiest voor genummerde loten drukken kunt u ook uw eigen ontwerp op de loterij loten laten drukken. Zo kunt u de genummerde bonnenboekjes of de genummerde loten helemaal laten aansluiten bij de loterij. U kunt zelf bepalen bij welk nummer de telling begint. Zo kunt u de loterij loten een nummer 1 meegeven maar u kunt bijvoorbeeld ook beginnen bij 00001. Zo kunt u zelf kijken wat voor u het handigst werkt en hoeveel loterij loten u wilt bestellen. Genummerde bonnenboekjes zorgen voor een eerlijke loterij en zorgen voor overzicht. De nummers worden tweemaal op het lot geplaatst. Zo weet de koper precies wat zijn lotnummer is, maar de organisatie ook.

Hoe kan ik genummerde loten drukken

Via het bestelformulier op de website kunt u uw wensen aangeven op het gebied van lootjes printen. Kiest u voor genummerde loten drukken? Dan geeft u dit ook aan bij het bestelformulier. Wanneer u een eigen ontwerp wilt aanleveren voor de genummerde loten, dan wordt er contact met u opgenomen. U kunt namelijk geen afbeeldingen via het bestelformulier uploaden. Daarnaast is het fijn als u kunt uitleggen hoe u de loten voor ogen ziet. Voor een overzicht van de kosten voor de genummerde loten en genummerde bonnenboekjes kunt u een offerte aanvragen. Bij akkoord worden de genummerde bonnenboekjes voor u gedrukt en heeft u deze snel in huis.

Hoe werken de genummerde bonnenboekjes

De genummerde bonnenboekjes zijn voorzien van een perforatiestrip. Hiermee kunnen de loterij lootjes moeiteloos van het genummerde bonnenboekje worden getrokken zonder dat ze zullen scheuren. Het deel dat overblijft in het boekje bevat een specifiek nummer. Het loterij lootje dat loskomt van het boekje bevat ook ditzelfde nummer. Zo kunnen de koper en verkoper van de loterij lootjes altijd zien wat het lotnummer is. Dit zorgt voor een eerlijke loting en zorgt voor overzicht. Wanneer u eerder een loterij heeft georganiseerd kunt u de nummers oppakken waar u de vorige keer bent gebleven. Ook kunt u weer van vooraf aan beginnen. U bent hierin vrij in uw keuze op het gebied van loterij lootjes.

Genummerde loten zijn onmisbaar bij een loterij

Sommige mensen zweren bij een bepaald lotnummer en willen dit nummer dan ook graag terugzien op hun loterij lootjes. Om die reden zijn genummerde bonnenboekjes erg handig. Daarnaast zorgen genummerde bonnenboekjes voor een eerlijk verloop van de loterij. Zeker bij een hoofdprijs, twee prijs of een derde prijs is het overzichtelijk en eerlijk om met nummers te werken. Om uzelf een hoop tijd, energie en moeite te besparen kiest u voor genummerde bonnenboekjes. De nummers worden voor u op de loterij lootjes gedrukt zodat u alles kant en klaar in huis heeft. Laat die loterij maar beginnen. U heeft veel keuze op het gebied van lootjes printen. Zo kiest u voor gekleurde loterij loten of zwart wit loten. U kunt het formulier invullen of contact opnemen om alle mogelijkheden te bespreken voor uw loterij loten.