Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Lotenboekjes met gekleurde loten bestellen

U kunt losse loterij lootjes in kleur bestellen in ieder formaat dat u wenst. U kunt er ook voor kiezen om gekleurde loterij lootjes in loten boekjes te bestellen. De loterij lootjes in de loten boekjes zijn voorzien van een perforatiestrip zodat de loterij lootjes eenvoudig kunnen worden afgescheurd uit het boekje. Door de perforatiestrip zullen de loterij lootjes niet scheuren en kunt u ze eenvoudig uitdelen zonder veel moeite. De loten boekjes kunt u laten vullen met 10 tot 50 loten per boekje. Ook deze loten boekjes heeft u snel in huis na het plaatsen van een bestelling.

Loten boekjes met loten laten bedrukken

Wanneer u loterij lootjes laat bedrukken heeft u de mogelijkheid om deze los te bestellen of kunt u kiezen voor loten boekjes. Loten boekjes zijn compact van formaat en zorgen ervoor dat u alle loten overzichtelijk bij elkaar houdt. Zeker wanneer u kiest voor genummerde loten drukken kan een loten boekje handig zijn. Zo kunt u de loten per stuk eenvoudig verkopen of uitdelen. Door de perforatiestrip op de loten in de loten boekjes, kun je de loten eenvoudig afscheuren. Zo voorkomt u dat de lootjes gaan kreukelen of afscheuren. Hou overzicht in de loten door te kiezen voor loten boekjes. De loten boekjes kunnen worden gevuld met 10 tot 50 loten per boekje. Zo houdt u overzicht in uw loten wat u zeker zal helpen tijdens de verkoop.

Genummerde bonnenboekjes van hoge kwaliteit

Voor een professionele uitstraling kunt u kiezen voor genummerde bonnenboekjes. U geeft hierin het formaat aan en de hoeveelheid loten in de loten boekjes. Vervolgens wordt de bestelling voor u in orde gemaakt. Met genummerde bonnenboekjes ziet u precies hoeveel loten u al heeft verkocht. De loterij lootjes worden op nummer in de genummerde bonnenboekjes geplaats. Ook handig wanneer iemand een specifiek lotnummer zou willen kopen. U kunt dit eenvoudig en snel opzoeken, afscheuren en verkopen. Maak het uzelf makkelijk en kies voor genummerde bonnenboekjes. Deze boekjes zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit en heeft u snel in huis.

 

Lootjes voor loterij laten maken

Heeft u zelf een leuk idee in gedachten over hoe de loterij lootjes eruit moeten komen te zien? Dan kunt u zelf loten maken. Dit ontwerp kunt u aanleveren via het bestelformulier op de website. Er wordt gekeken of dit ontwerp voldoet aan alle eisen om op de loten te laten drukken. Wanneer dit het geval is en u al uw wensen heeft doorgegeven, worden de loten bedrukt. Lootjes drukken kan snel worden geregeld. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren uw loten en genummerde bonnenboekjes al in huis. Lootjes drukken voor een loterij geeft een luxe en professionele uitstraling en zorgt voor meer overzicht. Voor informatie over de kosten kunt u een offerte aanvragen.

Loterij loten drukken in uw ontwerp

U kunt de loterij lootjes samenstellen zoals u dat voor ogen heeft. U kiest zelf het formaat van de loterij lootjes uit. U kunt ook zelf het ontwerp aanleveren en u heeft de keuze uit zwart wit of gekleurde loterij lootjes. Wilt u de loten aan een kant bedrukken of aan beide kanten? U bent helemaal vrij in uw keuze. Wilt u geld besparen op de loterij lootjes? Dan kiest u voor lootjes printen in zwart wit. Heeft u een ruimer budget? Dan kunt u uitpakken met loterij lootjes in kleur en dubbelzijdig bedrukt. Wanneer u een bestelling plaatst zal u deze snel in huis hebben. Wanneer u de loten in handen heeft ziet u dat de loterij lootjes van hoge kwaliteit zijn.

Lootjes blok via de website bestellen

Via de website kunt u naar het bestelformulier gaan. Door dit formulier volledig in te vullen plaatst u een bestelling voor loten boekjes of loterij lootjes. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om de prijs te bespreken of u kunt van tevoren een offerte opvragen. Wanneer alles duidelijk in kaart is gebracht kunnen de loterij lootjes of de loten boekjes worden gedrukt. Voor u is het plaatsen van een bestelling zo geregeld. Heeft u de loterij lootjes snel nodig? Wacht dan niet langer en vul het bestelformulier in. Kleine oplage kunt u de volgende dag al in huis hebben. Grotere oplage kunnen 1 tot 3 dagen duren.