Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Loterij lootjes laten ontwerpen en drukken

Sommige kiezen voor zelf lootjes maken, andere besteden dit liever uit. U kunt dan zelf afbeeldingen of een schets aanleveren. Vervolgens wordt daar een ontwerp van gemaakt. U krijgt dit ontwerp ter controle en bij akkoord gaan we over op lootjes printen. Loten maken kan lastig zijn, zeker wanneer u geen ontwerp programma op de computer hebt. U kunt dan het ontwerp op papier tekenen en de juiste afbeeldingen in hoge resolutie meesturen. Zo kunt u alsnog zelf lootjes maken. Hierin heeft u ontzettend veel keuze. Zo kiest u zelf voor het gewenste formaat en kiest u voor de loterij lootjes in kleur of zwart wit.

Basisregels zelf loten ontwerpen

Gebruik onderstaand plaatje bij het ontwerpen van uw loten. De buitenste blauwe lijn is het formaat waarin u de loten heeft besteld. De stippellijn is de perforatie, deze moet minimaal 2 cm van de linkerkant. Wilt u op het linkerstrookje naast lotnummer ook gegevens van de koper noteren, dan komt de perforatie al snel op 5 cm van links. Houd daar rekening mee met het bestellen van het juiste formaat lot.
Binnen de blauwe lijn houdt u 5 mm marge tot de rand van het lot. Binnen de rode lijn kunnen dan alle teksten en plaatjes geplaatst worden. De 5 mm marge is omdat de printer niet tot de rand van het papier kan printen.

Wilt u plaatjes of achtergrondkleur tot de rand van het lot? Dat is mogelijk tegen meerprijs. Wij printen dan het lot op groter papier en snijden het dan weer uit. Maak het lot rondom 3 mm groter dan het uiteindelijke formaat, zodat wij ruimte hebben om zonder witrandjes te kunnen snijden.

Aanleveren is mogelijk als hoge resolutie jpg-bestand of als PDF. Beide zijn zonder problemen door ons te verwerken.

lotontwerp

Lootjes bestellen zonder eigen ontwerp

Wanneer u geen eigen ontwerp kunt aanleveren voor de loterij lootjes, kunt u losse bestanden sturen met een schets. Er wordt contact met u opgenomen over de mogelijkheden en de wensen zodat de loterij lootjes helemaal naar uw wens is. Hierin wordt alles besproken. De hoeveelheid loten die u wilt bestellen, of u loten boekjes wilt of losse loterij loten en hoe u de loten wilt laten bedrukken. Wanneer dit hele proces is besproken worden de loten gedrukt. Hierna hoeft u nog maar kort te wachten of u heeft de loterij loten al in huis. Ideaal wanneer er haast achter zit en u de loterij loten snel in huis moet hebben.

Het ontwerp kan invloed hebben op de levertijd

Heeft u de loterij loten snel nodig? Dan kunt u kiezen voor een spoedopdracht. Wanneer u kiest voor zelf lootjes maken, dan kunt u op de website kijken waar u rekening mee dient te houden. Bij spoedopdrachten zijn sommige ontwerpen namelijk niet mogelijk, zoals afbeeldingen die tot de randen lopen. Alle loterij lootjes worden met de hand uitgesneden en dit kan daarom veel tijd kosten. Plan loten drukken of zelf lootjes maken dus voortijdig in. Zo is er voldoende tijd voor het gehele proces en heeft u alsnog de loterij lootjes die u voor ogen heeft. Wanneer uw loterij lootjes minder complex zijn kan het proces snel worden gestart. In sommige gevallen kunt u de lootjes voor loterij de volgende dag al in huis hebben.

Loterij loten maken in kleur of zwart wit

Naast dat u zelf het ontwerp voor de loterij loten kunt bepalen, kunt u ook kiezen voor lootjes printen in zwart wit of in kleur. Wilt u beide kanten van de loterij lootjes laten bedrukken of alleen de voorkant? Wanneer uw budget minder ruim is kunt u kiezen voor zwart wit loten. Loten laten drukken geeft een persoonlijk tintje aan de loterij. Zo kunt u de loten laten matchen bij het bedrijf of de vereniging waarvoor de loterij wordt gehouden. Lootjes bestellen is daarom een leuke extra toevoeging en u bent hierin vrij in het ontwerp en het formaat van de loterij lootjes. Zo creëert u zelf loterij lootjes waar u tevreden mee bent.

Loterij loten laten drukken van hoge kwaliteit

Wanneer u loterij lootjes wilt laten ontwerpen zorgt u voor een duidelijke en helderen schets van het ontwerp. Dit wordt vervolgens voor u omgezet naar een mooi ontwerp voor de loterij lootjes. Deze loterij lootjes kunnen worden geleverd in loten boekjes zodat u alles overzichtelijk bij de hand hebt. Ook kunt u kiezen voor genummerde loterij loten. Kiest u voor opvallende kleurrijke loterij loten met logo's en afbeeldingen of houdt u het rustig en kiest u voor loterij loten in zwart wit? In beide gevallen mag u de hoogste kwaliteit verwachten met een snelle levering. De pakketten worden met een bezorgdienst geleverd zodat uw loten in prima staat bij u aankomen.